Bowling inte för mig.

Var och spelade bowling i onsdags, redan första kastet vek sig benet utåt, så jag kastade klotet i rännan till höger. Av 6 kast hamnade 5 i samma ränna. jag låtsades som om det var fel på klotet, vill som vanligt inte visa att jag har ont. Jag kämpade igenom 2 serier innan jag kom på att jag bara tar ett steg innan jag kastar klotet. Då gick det mycket bättre, 3 spärrar och en strike på 4 rutor. Jag ska inte spela bowling innan jag har opererat knät tror jag hihihi.
Förra gången jag spelade bowling var 2 ½ år sen och då gjorde jag också illa mig i knät men kunde i alla fall slå hyffsat. Då gjorde det bara ont men i onsdags var jag rädd att mitt knä skulle vika sig helt, så jag skulle ramla ordentligt. Jag har ju blivit bra på att ramla de senaste ! året men då har det varit från cykeln.
Börjar att längta till aii börja pimpla abborre, när solen värmer och man bara njuter av våren, sätter fart på endorfinerna.
Ska även sätta ut mina gäddspön och se om jag kan få någon stor gädda, hellst över 10 kilo, om jag inte får det så ska jag ta 10 klubbaren i sommar, känner på mig att det är mitt gäddår i år, passa ER Totto och Karin.
Börjar vara less på allt snöande, hoppas att det snart kommer en rejäl blida så snön börjar försvinna.
Börjar att längta till Lilla VM, det är ju 9 år sen sist jag var där, fast å andra sidan så var det då jag fick mitt eftertraktade guld.
Denna gång har vi en stor press på oss eftersom Norrfjärdens IF är titelförvarare sedan ifjol. Vi har vunnit mot alla lag och vi är i ganska bra form, men det gäller att vara bäst när det gäller. Skulle vara kul om vi vann men bara att få vara på Lilla VM är så jävligt kul. Fast det är ganska svårt att hålla på något flicklag eftersom det kan bli så att Lillpite och Strömnäs möts i final. Men jag kommer nog att hålla på Lillpite, jag tränade ju halva delen av laget i fjol.
Jag kommer att ta med mig min madrass iställer för att sova på luftmadrass, dom har ju en förmåga att läka.
Vi åker på fredag morron 6 mars, det enda problemet är att det är så lång tid innan dess.

Högt blodtryck

Jag var och tog blodtrycket igår inför min knäoperation, tyvärr har jag för högt blodtryck för att få operera, så jag kommer att få en starkare medicin. Kändes som ett litet bakslag eftersom jag är så inställd på att operera mitt knä.
Vinst i tisdags med A-pojkar mot Öjebyn med 28 - 23. En mycket skön vinst eftersom det är mycket prestige i dessa matcher. Nu har vi chans att komma 2:a i serien. Hade vi inte förlorat 5 av dom 6 första matcherna så hade vi vunnit serien, men så är det. Vi siktar nu in oss på Lilla VM i Malmberget nästa helg 6 - 8 mars. Vi ska åka med Strömnäs A-flickor, vilket är ganska kul, för att deras tränare är Susanne Pettersson som jag har varit tränare för. Jag minns speciellt när hon spelade Lilla VM, för vi satt och käkade frukost, när vi fick höra på radion att Olof Palme var skjuten.
På söndag ska jag åka ner med laget till Robertsfors och kolla på div.1 match mellan Sikeå och Lindesskolan. sedan ska vi kolla på Norrfjärdens herrar i div.3.

Tji fick jag

Fy fan, min otur håller i sig. Var på väg till träningen igår, han bara en liten bit, sedan vred det om i magen, det var bara vända om. Magsjuka igen, suck, 2009 har inte börjat bra för mig, verkar bara drabbas av allt, jag garanterar om det skulle ramla ner en meteorit i Norrfjärden skulle den säkert hamna på mig.Tur att Peter kunde ta träningen.
Dom säger ju att tur och otur ska jämna ut sig hoppas att det gäller i så fall kommer jag att vinna på Lotto snart hihihi.

Pigg

Har vaknat upp efter gårdagens partay. Känner mig oförskämt pigg men jag vet hur trött jag kommer att vara ikväll. Kanska kul igår men det var dåligt med ljudet igen, det måste fixas till nästa gång annars kommer inget folk. jag dansade ganska mycket men inte lika mycket som sist. Blev faktisk ganska full som vanligt.

Var på förfest hos Leif & Anki och det inträffade en sak som jag trodde inte skulle hända, Gubben & Helen var där före mig. Det har aldrig hänt tidigare på alla de år som jag har varit på fest med dom, jag tror inte ens när dom själva har fest hihihi.
Ska på träningen 17.00 idag, vi tränar tillsammans med A-laget, vilket är bra.

Äntligen frisk ??????

Nu är magsjukan över - äntligen. Ska faktiskt gå ner på Brillans senare idag trots 25 minusgrader, men jag har ju beställt en Kron till festen på lördag. Jag har inte varit så sugen tidigare men nu är jag laddad, hoppas bara att det inte tar så lång tid hem som sist, 45 minuter från Folkan är i mesta laget, tur man har nedförsbacke. A-pojkarna förlorade mot Öjebyn igår med 30 - 23 trots ledning med 16 - 13 i halvtid, där ser man vad coachen betyder, sist vann vi med 29 - 16, hihihi.
Få se om det blir förfest på lördag, jag vet inte om jag pallar då, blir åt h-vete för full, har svårt att bromsa när jag har kul. Ska och klippa mig hos syrran på fredag, måste ju va fin till festen, fast det är nog ingen skillnad ser ju förjävlig ut i alla fall hihihi. Jag kommer att ha svarta jeans och min gul/svarta puma t-shirt, eller svarta tanten tröjan som Olle och Erik säger. Tyvärr har inte den tröja som jag velat ha varit ute på Tradera, men förhoppningsvis så är den det innan nästa fest, då blir jag garanterat häftigast på festen.
Markel Jonsson ringde mig igår och sa att det kommer att bli ett liten handbollträff med spelare födda 1970 - 72/73 den 9 maj i Öjebyn, klart man ska dit hoppas att de flesta kommer det skulle var jättekul att träffas. Hoppas att Totto, Pekka och Micke kan komma.
Håller på att tvätta just nu inte min favoritsysselsättning precis. Ska även hålla på och städa senare på eftermiddan.
Har haft en liten allergireaktion i natt igen 4 gången på 3 månader, fast det har inte varit i närheten av som det var när jag fick åka in på akuten. Jag väntar ju på allergiutredningen, har ju varit och tagit prover och ska sen till Sunderbyn för koll. Jag måste kanske ringa och höra om dom glömt bort mig.
När jag har varit sjuk har jag spelat in låtar dvs. låtar som är på topplisterna nu så här uppdaterad har jag inte varit på länge, inte sedan jag var Dj. på 80-talet. Det är inte bara nackdel att vara sjuk.

Måste bara säga att jag mår oförskämt bra just nu måste vara vårsolen?????


Magsjuka

har varit lite inaktiv ett tag. Jag har haft magsjuka i 5 dar. Fy fan, allt jag har stoppat i munnen, vatten eller mat har runnit rakt igenom. jag har även haft hög feber 40,1 i 2 dygn, man har fått veta att man lever. Världens bästa bantningsmetod men 5 dagar räcker gott och väl.
Jag var och kollade mina ögon på ögonmottagningen. På mitt högra öga har jag har en grumling på synnerven, som inte går att åtgärda, så jag får leva med den.
Jag har ju haft den i många år men man är ju en idiot som inte kollar det direkt, men det får jag ju leva med. Är man mesig och svamlig så är man.
Jag kommer ju att få operera mitt knä med artroskopi men det är 9 - 13 veckors väntetid, men den som väntar på något gott väntar inte för länge.


Jag har fått en ny musikfavorit från TV4 programmet Made In sweden.
Three Floors Down "Kim Fransson"

RSS 2.0