Skarpt läge för operation


Trots att bilen inte startade igår i 32 graders kyla, startmotorn slutade fungera, så svävar jag på moln idag.
Ska kolla idag om bilen startar och om jag eventuellt måste skaffa mig en ny startmotor. Har kollat på Bildelsbasen och en ny startmotor kostar mellan 3- 400 kronor. Hopas att den bara mådde dåligt på grund av kylan och börjar fungera när det blir varmare. Är ledig från Summergames idag för att jag ska försöka få igång bilen. Hmm, jag som har tummen mitt i handen, men det ska nog gå bra.

På precis en månad, dvs. 25 mars kl.15.00 ska jag träffa diabetessköterskan på Norrfjärdens Vårdcentral. Nu börjar det bli skarpt läge för operation. Har kollat med en tjej, som ska operera sig snart, hur lång tid det tog, för henne mellan provtagning och tid för operation.

Från provtagning tills hon fick träffa åka till Sunderbyn och träffa operationsläkaren, tog en vecka. Operationstiden blev fyra veckor senare.                                                        
Med samma tidsschema för mig blir det följande.                                                                                              
Provtagning 25 mars, jag får träffa läkaren 1 april och operationen blir 1 april och operationen blir 29 april men i så fall skulle jag tro att operationen blir mellan 2 till 6 maj. 

Mitt närmsta mål är att gå ner 5 kilo, till 25 mars och ytterligare minst 10 kilo med nutrilettkuren.

Det känns som om denna dag är den bästa dagen i mitt liv, men det kommer flera bra dagar som kommer att slå denna dag. Nu gäller det att på allvar börja leva med det ätschema som jag ska leva med resten av mitt liv.

”I LOVE IT”

 


Smärta

Har så förbannat ont i knä, lår och vadmuskler. Gör ont när jag går, står och ligger. Jag brukar inte klaga men nu är det förjävligt. Jag håller på att bli galen, håller på att bli beroende av smärtstillande tabletter, men jag måste ju få sova. Ska till Arbetsförmedlingen och göra en ny handlingsplan, gillar att vara på Summergames, ska försöka att få vara där till september i alla fall, behöver den sociala bite att träffa nya människor som jag inte känt sen tidigare.
Har varit på Sjukgymnastiken idag och pratat om att söka bilstöd, vet inte hur länge Fiaten håller, den gillar inte kylan, vem gör det egentligen. Sjukgymnasten testade samtidigt om mina knän blivit bättre. Hon testade antalet grader mellan lår och vadben. Jag hade 15 grader på vänster och 23 graders böjning på höger. Det är en försämring med 50 % på vänster och 21% på höger ben. Normalt är 0 graders böjning.
Fortsätter det här blir jag snart sittande i rullstol. brukar inte vara så här negativ, men jag har en dålig dag.
Missade varmvattenbassäng idag p.g.a. kylan.
Vi hade möte med Guldklubben i söndags och vi kommer att fortsätta med klubben men vi återgår till den ursprungliga idén och lägger ner tävlingssektionen.
Hade tänkt åke till premiären på Lilla Brännträsk men det går inte för mina knän. Har för närvarande ointe tänkt återuppta min tränarkarriär, det går inte p.g.a. mina dåliga knän. annars har jag många idéer om hur jag ska förbättra träningen och utveckla spelarna ännu mer.


Swingfly

Sitter och lyssnar på Swingfly "Me and my drum", låten har fastnat på hjärnan, en bra låt som jag gillar.
Har hört líte grann an Brolles låt, jag tror han går vidare.
Var hos sjukgymnasten igår och fick behandling med ström i mina knän. Kollade också upp hur mycket jag
kan räta ut mina knän och det var inga bra besked, vänster knä hade försämrats med 50 % och
höger knä med 21 %.
Jag har en otroligt hög belastning på mina knän, käkar värktabletter varje kväll så jag kan sova.
Längtar till operation, med lägre vikt blir det mindre belastning på knäna. Vad jag är mest orolig är att jag inte blir bättre när jag gått ner i vikt, fast jag är nog inställd på att det blir knäoperation för att få till mina knäproblem.
Har ansökt om bilstöd eftersom jag beroende av bil för att kunna vara på Summergames samt träna i varmvattenbassängen i Öjebyn. Träningen i varm,vattnet är den enda träning som jag kan göra på grund av mina knän.
Ska försöka träna där 5 gånger i veckan, har faktiskt tränat 3 morgnar kl.06.00 och det har varit riktigt skönt, för mina knän innan jag farit till Summergames.
Livet rullar på med 246 kr per dag i aktivitetsstöd, på så vis blir man snabbt rik. Det kommer att bli tufft de närmaste åren, får se hur man klarar det, fast man har ju blivit något av en levnadskonstnär, men man lever inte något vidare kul liv precis, sedan är man ju inte så attraktiv på äktenskapsmarknaden precis, det har man aldrig ju varit.
På något vis så skulle jag behöva komma iväg från Norrfjärden, tror att ett miljöombyte skulle göra mig gott, men det är nog bara en dröm, fast det är ju för att nån gång kunna förverkliga en dröm, att ha något att se fram emot som driver en framåt.
På söndag har vi möte med Guldklubben, fiskeklubben som jag var med och startade 1992, den var på väg att läggas ner men vi ska göra ett nytt försök att blåsa liv i den och jag har tagit på mig rollen som Ordförande. Känner att det är det enda som jag ska engagera mig i för tillfället.

RSS 2.0