Nu börjar snart det roliga.

Till helgen spelar vi sista träningsturneringen för A-pojkar, sedan börjar det roliga. Vi ska spela pojk-SM 3 - 4 oktober i Bollstbruk samtidigt som herrarna har seriepremiär i Malmberget. Synd att man inte kan vara på 2 ställen samtidigt. Hallen är fortfarande långt ifrån klar, men det är inte så dammigt som förra veckan.
I förrgår köpte jag en yoghurt som heter Activa och ska vara bra för magen och öka förbränningen, den var faktiskt ganska bra. Man ska äta den på morron vid frukost. Ett litet tips, testa den.
Var på massage igår för mina vader och lårmuskler och efter att har varit igång hela dan, följde med brorsan till Luleå, där vi gick mycket, plus 3 timmar på handbollsträningen, så fick jag en massa värk i vaderna.
Det satt i sig en par timmar, räknade med en tung natt med en massa senadrag, men jag klarade mig.
Har skaffat mig en luftmadrass innan vi ska till Bollstabruk, 50 cm hög, med dubbla madrasser, så om en går sönder fungerar den andra, som tur är medföljer en elektrisk pump.
Ska på möte på torsdag med AF och försäkringskassan, för att börja arbetsträna.


Åter normal

Har hämtat mig efter helgen, och 4 förluster. Tyvärr så kom inte Malmberget och Strömnäs, så Umeå HF gick in i Strömnäs ställe.
Norrfjärdens IF - Bodens BK  20 - 23
Vi gör en bra match men lite för många tekniska fel.
Norrfjärdens IF - Sikeå SK  15 - 27
Bra första halvlek men vi orkade inte stå emot i andra, Sikeå blir säkert ett topplag i div.2.
Vi vägde för lätt i denna match och fick känna på hur tufft handboll kan vara.

Norrfjärdens IF - Umeå HF  25 - 15
När man spelar en så många matcher på kort tid så gör man alltid en dålig match,
det här var vårat bottennapp. Förlust mot seriekollegan Umeå HF med 10 bollar.
Notabelt att vi inte lyckades vinna mot Umeå HF förra säsongen. Många tekniska fel, stegfel och dubbelstuds, även en trippelstuds.
Norrfjärdens IF - Brännans IF 15 - 27
Första halvlek mot Brännan var riktigt bra, vi spelade otroligt bra första 20 minuterna ledde med 8 - 4, tyvärr så förföjde våra tekniska fel oss hela helgen. På grund av detta så fick Brännan många lätta mål.
Som helhet var det en bra helg, vi fick se vad vi behöver träna på och inte minst vi hade otroligt kul.

Nästa match blir på söndag i Öjebyn, matchen börjar 20.30.

Snart är det seriepremiär.
Träningen igår var det lika dammigt som sist, det otroliga är att det inte finns städgrejor så vi kan sopåa golvet själva. Hoppas det finns till på torsdag.

Första träningen.

Tränade för första gången i hallen igår, eller ska jag säga arbetsplats, det gick att bedriva träning men det var dammigt och skitigt på golvet och i det omklädningsrum som vi använde.
Hallen kommer dock att bli jättefin, fina färger samt att golvet var kanonbra. Jag gjorde första målet på det nya golvet.
jiippiee Fast målet var tomt och jag är ju ingen storskytt precis, så det var väl därför som jag gjorde mål.
Det blir tungt i Robertsfors i helgen, vi åker med 15 spelare men 3 är skadade. Vi kommer att rulla runt på spelarna hela tiden, resultatet för oss är inte viktigt det som är viktigt är att är att vi får spelet att fungera. Konditionsmässigt är det nog mindre problem, vi är bra tränade.
På lördag spelar vi mot Bodens BK som vann Div.3 i fjol,
Brännan som förlorade i kvalet upp till div.1,
Sikeå SK som blev nerflyttade från div.1.
På söndag spelar vi mot Malmberget som kom 2:a i serin men tackade nej till div.2
Sedan spelar vi prestigematchen mot Strömnäs GIF, som också spelar i div.2.
På pappret så ska vi förlora alla matcher, men vi får se. Under så många matcher så gör man minst en kanonmatch och en bottenmatch.
Ska tvätta och städa på eftermiddagen, hmmm måste kolla med Jennie om hon fixat med kontaktannonsen, fast det är ju lite kort om tid hihihi.

Ingen träning

Det blev ingen träning igår eftersom jag var dit och kollade och de fanns inga mål, sedan pratade jag med en kille som sa att det skulle ta till 1 oktober innan vi skulle få komma in i hallen. Jag ställde in träningen men sedan fick jag besked att målen var på plats och att vi kunde träna där, blev lite sned på killen som sa att vi inte skulle få träna där.
Ikväll är det föräldramöte med pojkar och flickor 02:s föräldrar, sitter nu och gör iordning allt material som jag ska ha med mig, även till sektionsmötet.

Förra onsdagan var jag på Vårdcentralen och lämnade prover, allt var ok men jag ska kollas upp varannan månad samt kolla blodtrycket varje månad.
Däremot måste jag gå ner i vikt, sommaren är inte bra för mig så nu så ska jag göra en kraftansträngning. Enligt proverna som jag skickat till Sunderby Sjukhus så har jag ingen allergi.
Men för jävulen jag sväller ju som om jag hade fått flera getingstick. Har ju redan haft 2 kännningar, en torsdag natt då det började svälla i mungipan, och en måndag natt då tungan började svälla. Tur jag hade fått tabletter mot allergi. Båda dagarna hade jag ätit hallonfil och frostiga flingor, har skrivit ner vad det innehåller. Jag skriver ner vad jag äter varje dag för att kunna se vad jag ätit när jag får en allergireaktion. Samtidigt hjälper det mig att gå ner i vikt.
Jag var hos sjukgymnasten igår, vinkeln mellan lår och vadben är 19 grader på höger ben och 10 grader på vänster. Har själv kommit på att det ger bättre resultat om jag stretchar på mjuk underlag, musklerna blir mindra spända då. Trodde aldrig att jag skulle säga det men finns det nån som vill ha lite benmuskler, jag har alldeles för mycket. Det gör ganska ont när jag stretchar ut vad och lårmusklerna, men det får jag stå ut mad. En biverkning av stretchingen är att jag får senadrag i stor sett varje dag. Nu förekommer jag en kommentar som jag vet skulle komma. Jag vet, jag är ett senadrag, hela jag.
Går bra på Facebook, 63 vänner.

Facebook

Gick med i Facebook igår och det var ganska kul har redan hittat många som jag inte träffat på läng bl.a. rådjuret med ögon som får en att smälta. Hittade även Pekka, Markel m.m. Hittade även min favorit Susan Töyrä som spelade i spelade i länslaget 1972 när jag var ledare för pojkarna. Träffade henne i fjol när hon spelade veteran handboll i  Norrfjärdens Sporthall.
Har nu 14 vänner och det ökar hela tiden, mystiskt.
Har varit in i hallen och kollat på golvet, det blev helt suveränt, men det finns inga mål så vi kan inte träna där idag men på torsdag då ska vi träna.

Ännu en helg i handbollens underbara värld.

i helgen har vi haft länslagsläger för pojkar 94 i Boden. Vi har bott på Helikopterskolan och tränat i Boden Arena, en fin anläggning. Nästa läger är i november i Norrfjärden.
Till helgen ska jag med herrarna till Robertsfors och spela Åekis Cup, 5 matcher på 2 dar, stentufft.
I på onsdag ska jag ha möte med 02:ornas föräldrar kl.18.30 och kl.19.15 sektionsmöte.
Vi har blivit lovade att få börja träna i Norrfjärdens sporthall i morgon men jag ska dit och kolla hur det ser ut i morgon kanske får vi ställa in träningen.
Var förbi Micke och Jennie i kväll och Jennie övertalade mig att pröva på Facebook, lättledd som man är, så ska jag testa i alla fall, man kan ju hoppa av om man vill.

RSS 2.0