Snart nytt år

Har sovit dåligt inatt så jag såg ishockey och en film. På förmiddan kom Micke, Olle och Erik så det blev full fart. Åkte ner till Brillans för en kopp the och träffade Gunnar Samuelsson där, en gammal kompis som jag spelat handboll och fotboll med. Gunnar bor i Sundsvall så vi kanske träffas där när vi ska på Sundsvalls Cup. Gunnar är en av dom största bolltalangerna som funnits i Norrbotten. Han spelade allsvensk fotboll i Örgryte, svensk mästare, samt i Sundsvall. Gunnar spelade även 2 landskamper. Han vann även Aftonbladets plusliga i 2 gånger när han spelade i Örgryte. Han är dock samma gamla Gunnar som han alltid varit. Tina och Dylle kom sedan så vi satt och spelade lite tärning.  Har sett lite film innan jag satt mig vid datorn. Ska spela lite Command & Conquer annars blir väl kvällen som vanligt, ensam hemma.

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Åkte iväg i morse med Leif och Britt och fiska till Holsträsket. bra väder men dåligt fiske, jag hade 2 försiktiga napp där fisken hade plattat till Powerbaiten. Leif fick 2 mörtar och tappade en fisk som rätade kroken. Jag lärde mig en sak idag att man inte ska ha med kvinnor som inte fiskar. Britt ville hem hela tiden, det förtar det roliga med att vara ute i naturen och fiska.
Är lite orolig över att jag inte minns vad jag har gjort sedan jag kom hem. Tydligen har jag varit och handlat men sen vet jag inte, men jag har nog pratat med Anders och Erika eller så har jag inte svarat. deras nummer finns på mobilen. Obehagligt att inte minnas men jag får hoppas att jag kommer ihåg. Annars får det vara.
Några dar kvar på detta år som inte har varit någon höjdare för mig, det har hänt mycket i mitt liv, både positivt och negativt. Mitt humör är på topp men fysiskt är det dåligt just nu. Mitt knä känns inte bra hoppas att jag får komma till Ortopeden snart. Är jätteorolig över mitt närminne, håller jag på att få Altzimers?
3 dar kvar till Nyår, inte för att jag bryr mig om Nyårsfirandet, det får vara för min del, som vanligt kommer jag att vara hemma ansam och se på någon film eller spela Command & Conquer på datorn.
Har laddat ner First Decade, Tiberium Sun och Red Alert. Dessa spel spelade jag på 1990-talet och är de enda spel jag spelat på datorn förutom Kungen. Är faktiskt ganska kul. Då har jag ju i alla fall något att göra på Nyårsafton.

Fiskematchen

Har varit på Holsträskpremiären idag. Totto kom förbi 06.30 en halvtimma tidigt som vanligt. När vi kom fram till Holsträsket så var det bara en bil där, Jag han först ner till isen så jag blev den som var där först. Vi passade på att elda och fika innan vi började göra klart för att fiska. Jag prövade en ny grej med bottenmetet, jag satten en Powerbitkula och degkula och det gav resultat, jag fick en regnbåge direkt. Sedan fick jag en till på det spö jag höll i samt tappade en stor soim var halvvägs upp ur hålet, blev lite för kaxig som vanligt. Totto fick en innan vi skulle åka hem så våran fisketävling är oavgjort och avgörandet blir i Vitsjön på den premiären i slutet på februari. Leif ringde mig i kväll och ville fara iväg och fiska i morron så det blir 3 dar med fiske inte illa. Jag har 2 nya grejor som jag ska kolla men jag säger inget förrän jag har testat, ifall det inte funkar så blir jag säkert idiotförklarad. Så jag behåller det för mig själv kanske även om det fungerar, jag har kanske kommit på något bra, vem vet inte jag. Är faktiskt ganska pigg just nu, jag sov 5 timmar sedqan jag kommit hem vid 2 tiden.

Äntligen vänder det.

Äntligen har dagarna blivit längre. Jag är redan på bättre humör. Annars har jag verit förkyld i snart 2 veckor men nu har det släppt. Ska på genomlysning av ögonbottnarna den 22 januari i Piteå. Bra att få kolla upp ögonen. Det var en bra julafton hos Micke och Jennie, otroligt god mat och mycket trevligt. Fick som vanligt en frukt av Thomas och Erik, denna gång blev det ett päron. Jag har tidigare fått banan och apelsin, undrar vad det blir nästa år, vindruvor kanske. Har varit på fiskepremiär i Djupträsket, Svensbyn, idag tillsammans med Totto. Vi tävlar om vem som får mest fisk. Thomas leder med 2 - 1, men i morron ska jag försöka få revanch i Holsträsket. Få se hur det går. Jag tappade ett pimpelspö som en fisk tyckte att den behövde. Min uppfinning som ska hindra spöt att fara i hålet, fungerade inte så bra så nu har jag suttit och modifierat den så det ska inte kunna hända igen. Men man får väl se det från den ljusa sidan, jag fick ju roa några fiskekompisar som tyckta att det var jättekul och det var det faktiskt. Återkommer med en rapport i morron från andra halvlek av Fiskeutmaningen mellan Totto och mej, Nu har jag hemmaplan så jag får hoppas att det är till fördel för mig. Vi ska pröva att nytt ställe i år så vi får se hur det går, det kan ju inte vara sämre än i fjol.
Snart är det Nyår, ska inte göra något speciellt, ska sitta hemma och se någon film, som vanligt de senaste åren, är inte heller så partysugen, men hör det av sig någon snygg brud så vet man aldrig. hihihi.

Sjuk igen.

Vaknade i morse med feber och kände mig allmänt risig, skulle på Vårdcentralen och ta prover men jag fick ringa återbud. Ska dit i morron i stället och ta blodtryck och till Kuratorn på fredag. Hade en lite sväng av allergi i söndags och samma sak i morse det måste vara något med maten som jatg inte tål, hoppat att jag snart får tid i Sunderbyn för allergiutredningen.
När jag är hemma har jag passat på att ladda hem filmer, börjar att ha ganska bra med filmer nu, men jag undviker skräckfilmer som vanligt, tycker att det är för läskigt.
Känner mig ganska bra nu så jag kanske far och ser på handboll i kväll, herrarna Norrfjärden mot Öjebyn.
Har nog fått en hjälptränare i A-pojkar, Johan Lundqvist ringde idag och frågade om han fick hjälpa till, givetvis så är jag tacksam för all hjälp som jag kan få.
Ska sätta mig och se Alvin och gänget.
Vi hörs.

Datorproblem

Nu är jag förbannad på min dator. Den låste sig så jag har fått formatera om den helt.
Jag har tappat alla mina lösenord, all musik och filmer som jag skulle bränna på skivor.
Totalt har 35 gig försvunnit plus alla mina program så nu har jag fått börja om med att
ladda ner alla nyttoprogram som jag har haft.
Ska låna några dvd skivor och ladda ner i datorn så jag kan ladda ner från dc++.
Hälsan är väl hyffsad men blodtrycket är fortfarande för högt, ska kolla det i morron.
För en vecka sen så sväller mina vader upp och det kliade massor, ibland blir jag galen och kliar så det blir små sår. Jag vet att jag inte ska klia men ibland står man inte ut. Det hela började med att jag bytte till nya sängkläder, jag har aldrig nånsin före tvättat nya sängkläder men det ska jag göra hädanefter. Efter att det hade kliat i 3 nätter så började jag att fundera om det var sängkläderna det berodde på. Besvären slutade när jag gick upp och duschade, men det är ju inte så kul att måste duscha på natten, jag brukar ju duscha på morron. När jag bytte sängkläder så slutade det att klia.
Känner lite grann fortfarande men det är betydligt bättre. jag fick höra sen att det är något anti - mögel medel som är sprutat på sängkläderna och man måste tvätta dom innan man ska använda dom.
Hädanefter ska alla nyinköpta sängkläder tvättas innan jag använder dom. Det är väl min allergi som gör sig gällande.
På tal om allergi så hade jag en liten svullnad i ansiktet i morse. Hoppas att jag snart får komma till Sunderbyn och kolla vad jag är allergisk mot.
Igår var jag till Malmberget med A-pojkar. Vi vann 2 matcher och förlorade en. Vi vann mot serieledarna Kiruna med 24 - 20. Mycket bra match och en suverän coachning. Skämt åsido så har vi hittills bytt socialt så alla fått spela ungefär lika mycke men i andra halvlek körde vi runt med 8 spelare och 4 fick sitta.  Orsaken till detta var att vi missat ett 10-tal lägen och de som avslutat skjutit på samma ställe hela tiden, man måste ju lära sig tänka handboll.
Vi vann matchen och det betydde mycket för laget att slå serieledarna. Matchen efter fick de som suttit mest i förra matchen börja spela och dom gjorde en mycket bra match.
Lite grann av mitt tankesätt med att leda laget är,att man tänker och lär sig prestera vad man kan och inte gå på 50 - 60%
Grabbarna köpte mitt tankesätt och det kändes bra.

Såg IDOL på fredagkväll och min IDOL KEVIN BORG vann

Kolla på klippet från finalen med vinnarlåten.


Trasig dator.

Nu är jag tillbaka igen, har haft problem med min dator. Jag har varit och tagit prover sen sist för min allergi och väntar på svar. Jag har haft urinvägsinfektion och tar min sista tablett idag, skall lämna nytt urinprov på måndag. Jag ska även ta blodtrycket då, Linda gör sin praktik på vårdcentralen då så jag kanske får henne att ta blodtrycket på mig, men det kanske inte är så bra, då får jag säkert jättehögt blodtryck. hihihihi.
Alla övriga prover var bra, har fina värden förutom blodtrycket.
Var faktiskt och fiskade i Nävertjärn, Sjulsmark i lördags. Leif ringde kl.20.00 på fredagkväll och sa att det var fiskepremiär. Leif tappade 2 fiskar en slet av linan och en rätade ut kroken. Själv tappade jag 2 fiskar, men mina grejor höll. Det var häligt att få fiska igen längtar bara tills det är premiär i Holsträsket 27 december. Då kanske jag får någon fisk.Dagens höjdpunkt var när Britt föll från stolryggsäcken och satte sig pladask i flödvattnet. Jag fick mig att gott skratt. Har haft dåligt i halsen söndag och halva måndan men nu börjar det va ganska bra. Laddar ner filmer från dc++. Såg pixars nya film Horton, den började bra men sedan var den ganska så seg. Håller på att göra några fiskeskivor till Totto, fast det är ganska ojämn kvalite på filmerna så jag måste kolla dom själv först. Ska också göra några jaktfilmer till Gnoggen. I morron kommer Arnold och Else-Marie på besök, Arnold ska hjälpoa mig sätta upp klädhyllan. Jag har ju som alla vet tummen mitt i handen. Har även köpt en ny lampa som jag inte har kunnat montera ihop, få se om syrran klarar av det. Ska även byta taklampa i hallen, ska sättas dit en lampa med 3 spotlights.
Annars så mår jag sådär är ju i min december depression.
Ska till Malmberget på lördag med A-pojkar och spela 3 matcher.
Det blev ganska bra när jag fick omtapetserat i hallen och köket. Har även möblerat om i sovrummet.

Ska sätta betyg på de filmer jag ser. Högsta betyg är 5 Kroningar
Horton fick 1 Kroning.
Rambo 4 fick 3 Kroningar
.
Young guns 1 fick 5 Kroningar.
Young guns 2 fick 3 kroningar.

Ice Age 1 & 2 fick både 5 Kroningar.

Ska se Kung Fu Panda ikväll den ska visst vara bra. Nu ska jag gå och se dvd filmer.
Ha det bra
MVH
Kroningen

RSS 2.0