urrrrrrrkkkk

Har börjat med den sk. Allevokuren. Jag beställde Allevo choklad och banan/hallon samt en vitamindryck som heter Viminpro.
Ahokladen och vitamindrycken går bra att dricka men banan/hallon smakar vidrigt. Känns sött, sliskig och äckligt. Påminner om vaniljsmak som Herbalife har och den är bara vidrig. Jag tar allt i en klunk och sköljer den snabbt med vatten. Det värsta är att jag köpte 2 förpackningar av banan/hallon.
Håller på att prova olika soppor (Varma kopper) och där har jag redan en favorit, minestronesoppan. Däremot var räksoppan ingen höjdare, smakade lite surt, urk.
Ska fortsätta utforska flera soppor, kanske jag hittar fler favoriter.
Jag dricker också 1½ dl lättyoghurt som något av mellanmålen. Jag börjar ofta dagen med Activia, bara 95 kalorier, mest för att hålla igång magen.
Men totalt sett så fungerar det ganska bra när man kan variera med soppor och yoghurt. Skulle jag bara dricka Allevo skulle jag nog bli ganska lättretad och vara på dåligt humör, vilket är mig ganska främmande.
Träningen i varmvattenbassängen går bra, jag försöker träna 5 gånger i veckan. Nu börjar det ju också gå att cykla så det blir mer träning, det är ju så skönt att cykla på våren och höra alla flyttfäglarna.
Har inte fått några riktiga vårkänslor ännu, men man vet aldrig.
Jag ska och väga mig i morron och sedan ska jag till Sunderbyn 19 april för att träffa Dietisten.
Ska väga mig igen 27 april och ta sista fasteproverna 3 maj.
Jag ska läggas in kl.07.00 torsdag 5 maj, så jag åker nog med komfortbussen kl.15.00 dagen före och sover på patienthotellet.
De 3 sista dagarna innan operationen ska jag drick en proteindryck som jag fick med mig hem från Sunderbyn.
Det är en spännande tid framför mig, hoppas bara att allt går bra, fast jag är beredd på att det kan bli komplikationer..
På torsdag har det gått en vecka sedan jag vägde mig och började min resa mot operationen. Jag ska gå ner 3 ½ kilo per vecka så vi får se hur det går, det blir spännande, hittills så har jag ett högre snitt per dag,  snittet är en viktnergång med 0,45 kilo/dag.

RSS 2.0