Nu är det verklighet.

Dax att börja blogga igen. har varit lite slö med bloggandet men nu blir det lite ofta. Har väntat länge på beskedet att jag ska få operera mig.
4 oktober fick jag beskedet om att min remiss till Sunderbyn för gastric-by-pass operation ver godkänd.
I dag fick jag kallelsen till gruppinformationen som är färsta steget till operation. Informationen är på 2 timmar och man får träffa dietist, kurator, sjuksköterska och en person som har genomgått operationen för information om operationen. Efter informationen ska man själv ringa och boka tid för ett läkarbesök.
Jag trodde att när jag skulle få kallelse till informationen, skulle jag bli jätteglad, för nu är det verklighet, inte bara något jag pratar om.
Jag reagerade inte som jag trodde, istället för att bli jätteglad, kände jag en beslutsamhet som jag inte känt förut. Operationen är nu inom räckhåll för mig, jag kände att jag blev ordentligt rörd, fick faktiskt tårar i ögonvrån
Nu får jag äntligen en chans kunna göra saker som jag alltid drömt om, men som min övervikt satt stopp för.
Det blir mer fiske, jakten har jag redan beslutat att ta upp. Har redan bestämt mig för att vara på andjakts premiären 25 augusti 2011, hoppas det blir en lyckad comeback.
Mina knän kommer att slippa den stora belastning som min övervikt har inneburit, varje kilos övervikt innebär 6 kilos belastning per knä. Man bli rädd när man inser hur mycket som jag belastat mina knän genom åren.

Jag tror säkert att jag kommer att ha en annan känsla i morgon, just nu känner jag mig ganska sårbar, så det blir att vara hemma hela kvällen. I morgon ska jag till brorsan och se hockey, har faktiskt sett alla Luleås matcher i elitserien, det är väl därför dom leder, hahaha.

Nu ska jag sätt mig ner och lyssna på hög musik ett tag för att rensa hjärnan, hoppas att det hjälper.

RSS 2.0