Tre Kejsar Slaget

Nu är det dax för Tre Kejsar Slaget mellan mig och Idkungen. Första ronden var idag i Nävertjärn Sjulsmark.
Jag tig ledningen ganska snabbt men Idkungen kvitterade så spänningen fortsätter. Nästa slag blir i Holsträsket på Annandan, då är det på min hemmaplan. Ifjol vann jag med 2 - 1 hemma men förlorad, med samma siffror på Djuptjärn. Min regnbåge idag vägde 955 gr och jag fick den på gammal Powerbait som jag själv tillsatt några hemliga kryddor, kanske det är segervapnet. Vi får se kampen går vidare.

Totto i fångstögonblicket, regnbågen sprattlar förgäves i hans hand.




Så här vackert var det på morgonen



Ska iväg i morgon till Nordmaling för sista hemmamatchen före jul.
Känner att jag måste ha ett break annars orkar jag inte. Har beslutat att ta minst 2 veckor ledigt från handbollen från och med nästa tisdag, sen får vi se om jag orkar fortsätta. Jag har lärt mig att tolka varnings signalerna och nu känner jag att det är dax att ta en break. Blir det inte bättre måste jag ta ett ännu längre viloperiod. Har även fått ett erbjudande om att sköta Folkets Hus Föreningen hemsida men jag har beslutat mig för att tacka nej, jag ska inte ta på mig något mer just nu, måste tänka på mig själv.
Jag tänker på Erica´s råd. Säger du jag till dig själv så säger du nej till andra. I detta läget måste jag följa detta till hundra procent.

RSS 2.0