Dax igen

Vi var och spelade DM i Boden i helgen. Förlorde 2 matcher och vann en. Resultatet var inte så viktigt, vi fokuserar på att få spelet att fungera. Anders Brännberg kommer att bli en viktig spelare i vinter, han var sagolikt bra sista matchen. Nästa helg blir det länslagsläger i Boden, så det är fullt upp.
På kärleksfronten intet nytt.


Några bilder från DM



Actionbild


Fulltecknad höst

Bara en liten kommentar till det här med kärleken. Jag fick en fisk i helgen när vi var till Stortjärn så det kanske har vänt, så Jennie och Syrran inte behöver vara så oroliga.
Det kommer att bli en hektisk höst med handbollen, det ska bli jättekul, med många matcher, eftersom jag tränar både Norrfjärdens IF:s A-pojkar och herrar samt Norrbottens länslag pojkar - 94.
Till helgen ska jag till Härnösand för en tränarkurs samtidigt som herrarna spelar mot Bodens BK, Sikeå SK och Alta IL från Norge.
Helgen därpå spelar herrarna DM i Boden.
Länslagsläger i Boden
Åekis Cup herrar
Ledig helg
Hornskroken Cup i Boden A-pojkar
Pojk-SM i Ramvik
Sedan börjar seriespelet med matcher varje helg fram till jul.
Det är något speciellt med matcher, man är nervös, focuserad, får en adrenalin kick, jag gissa att handbollen är min "drog".
Några bilder från helgen i Stortjärn.

Vacker bild i solen



Jag och Jesper blev inspirerade av Ernst Kirschsteiger och gjorde en gubbe som var lik honom. Sedan gjorde vi en båt av bååkaveen, satte Ernst i mitten som kapten på skutan med ett segel av en våtservett. Båten döptes till Ernst under högtidliga former, hihihi.



Vilken grillglöd



Middagen på lördag
Sugga filé med wokgrönsaker och stekt potatis, mmm


Kan det bli vackrare, en kvällsbild från Stortjärn.



hej

Det var länge sedan jag skrev på bloggen. Mitt liv har varit nlite trist de senaste veckorna. Har varit rejält förkyld i 2 veckor med hög feber och en kraftig ledvärk, det konstiga var att jag hade värk i höger knä, vänter armbåge och båda axlarna. hmmm
I 4 dagar hade jag feber mellan 38,6 - 40 grader.
I torsdags så for jag och cyklade till Kojan, kom ihåg att jag hade mitt smörgåsjärn där. Jag kände att jag var lite slö i kroppen men tänkte att det var från förkylningen. Jag blev bara svagare i benen när jag cyklade hem, trodde inte att jag skulle klara mig ändå fram, så tungt gick det att cykla. När jag kom hem ringde Idkungen och undrade om jag skulle ner till Fjärn, han skulle testa sitt rodpod och försöka få någon brax. Klart att jag åkte det men jag kände mig mycket spak.
Micke, Jenny och pojkatna kom också dit. Karin kom gående efter ett tag hon hade varit på Tisteln och shoppat. Så klart fick Olle den största fisken, han går i sin pappas fotspår. Efter ett tag var jag tvungen att åka hem var helt slut, när jag kom hem drack jag direkt 3 liter vatten och då började mina krafter återvända, i tid till handbollsträningen var jag nästan ok. Jag hade tydligen haft vätskebrist, hade endast druckit 1 dl vatten till min blodtrycksmedicin på morrron och det var för lite det var ju mycket varmt under dagen. Jag lärde mig en läxa om hur viktigt det är att drick och tillföra kroppen vätska.
På måndag har vi första sektionsmöltet för hösten och ska börja med arbetet med vår nya organisation.
På fredag är det dax för den årliga turen till Stortjärn och en liten minisemester. Vi blir borta tills på måndag. Som jag känner nu så blir det nog inget fiske, har tappat lite intresse sedan jag bröt av flugspöt för 2 ½ vecka sen, och sedan så fick vi ingen fisk på 3 dar förra gången vi var där, jag har fiskat 5 gånger i Stortjärn utan att få fisk, nu säger alla att jag får ju ingen fick i alla fall, men ingen annan som har fiskat där har heller fått någon fisk när jag har varit där.
Jag börjar tro att jag kommit på ett eget ordspråk
"otur i fiske, otur i kärlek".
Jag har ju ingen tur på något av dessa områden.

Jenny och syrran kom då på att dom skulle hjälpa mig med detta dom skulle sätta in en kontaktannons med texten
Matte söker fru.
Gillar långa cykelturer och meta i solnedgången.

jaja jag tror ändå att ingen svara på den annonsen, den är för trist.
Jag har kommit på att jag alldeles för snäll och trist, kvinnor vill ha spänning i sitt liv.
Nog med detta jag har insett att jag kommer att förbli singel, vilket kanske är bra, för jag är nog mycket svår att leva med.
Jag är van att hela tiden göra som jag vill utan att ta hänsyn till någon kvinna. Det är svår att lära gamla hundar sitta.
Om jag träffar en kvinna så skulle jag nog bli nog bli toffelhjälte, en riktig mes, hmm det är jag nog redan, är inte så modig när det gäller mina fobier som åska, jag är mörkrädd, rädd för hästar.
En gång en mes alltid en mes. jag blir nog aldrig någon hjälte, bara en parentes. hihihi

Annars ser det bra ut på handbollfronten med herrlaget. Vi är mellan 16 - 20 spelare på träningarna vilket är bra.
Några bilder från Thompson träningarna




Några bilder från inneträningarna i Rosvik, det är paparazzin Håkan som tar bilderna











Tur att vi har en paparazzifotograf som förevigar våra träningar och matcher.

RSS 2.0