Mera prover

Har varit idag och tagit mer prover på vårdcentralen. Långtidssockret var bra 3,8, men blodtrycket lite för högt 170/95.
Det som var mest oroande var att jag hade blod och äggvita i urinen plus bakterier. Det togs en odling på bakterierna. Förmodlingen så har jag urinvägsinfektion.  Jag pratade också med medicinavd. på Piteå Lasarett angående min allergiutredning och jag kommer att få ta prover under november månad. Ska snart på handbollsträning men är inte så sugen på det känner mig trött, undrar varför.
Idag har jag fått tapetserat i hallen ock köket, jag tyckte att det blev bra. Ska städa och sätta upp tavlor i morgon samt kanske möblera om i vardagsrummet och sovrummet. Få se vad det blir.

Läkarbesök

Har varit på vårdcentralen på en storkoll. Har problem med mitt högra knä, när man håller benet rakt ska vinkeln mellan lårben och vadben vara noll. Jag har 35 graders vinkel. Läkaren skall stöta på så att jag får komma till röntgen snarast möjligt.
Ska även ringa till lasarettet och kolla när jag ska göra min allergi undersökning.
I morron ska jag och kolla kolesterolet, blodsockret, blodtrycket m.m. Jag får äntligen omtapetserat i lägenheten, hallen och köket. Ska även passa på att möblera om i sovrummet.
Ska försöka skriva lite oftare på min blogg fast jag är ju ingen intressant person att berätta om det händer inte så myckst spännande i mitt liv.
Jag har ju ofta funderat om det finns någon kvinna därute som kanske skulle vilja dela vardagen med mig men jag har kommit på att det är nog ett önsketänkande. Jag har varit ungkarl så länge att jag är nog ganska svår att leva med, har vant mig vid att göra som jag vill utan att tänka på någon annan. Sedan har jag svårt med att tro att någon skulle tycka om mig så mycket att vi skulle gifta oss. Tyvärr Jennie och Micke, ni får nog inte vara värdpar när jag gifter mig lol.
Är just nu inne i en period där jag har svårt för att se mig själv i spegeln. Ser mig själv som en .......................(censur). det är inte bara en dans på rosor att gå ner i vikt, det sätter sig ganska hårt i psyket.
Vi syns

I´ll be back

Nu är jag tillbaka på min blogg. Var på en jävligt trevlig fest i lördags på folkan. Nostalgifest där Jennie lyckats övertala mig till att vara hippie. Fast det blev ganska bra, jag blev ju delad etta i bästa klädsel, tillsammans med Johan Nilsson.

Vinnarna Johan Nilsson (född 1973)


Kroningen


Har snott bilderna från Jennie hade själv glömt kameran.
Ytterligare några partynissar och partypinglor.

Brillan och Gnoggen


Gunnar Igelkott med morsan Markus Fagervall


Kryckan och Kajsa


Ia och Carola


Det var en mycket trevlig fest, hoppas att det kommer ännu mer folk till våren när uppföljaren kommer.
Dansade jättemycke mest beroende på att jag blev för full och var tvungen att röra på mig hela tiden.
Jag hade gjort 6 cd skivor med musik tyvärr så lyckades någon spilla öl på skivorna så dom började hoppa.
Det var extra kul att Linda, Tomas (trots tidig hemgång), Erika, Carola, Jossan, Stefan och Eva kom dit hoppas att dom också hade kul.
Var som vanligt kvar till sista man (kvinna), fast det tog ganska lång tid att ta sig hem???
Var ganska bra form på söndan förutom att jag hade rejält med dansvärk i vaderna.

RSS 2.0